NYHENDE

julekalender

NA Publisert: 30/11/22     NA oppdatert: 30/11/22
Med moderne strikkedesign ønsker Hjørundfjordstrikk å formidle natur, kultur og historier frå Hjørundfjorden. 

Velkomen til Hjørundfjordstrikk sin vakre julekalender 2022!

Med kalenderen ønsker vi å formidle natur, kultur og historier frå Hjørundfjorden. Vi ønsker òg at fleire skal oppdage både den vakre fjorden vår og alle dei fine designa som har blitt til sidan oppstarten i 2020.

💝

Til kalenderen har vi funne fram gamle fotografi frå Hjørundfjorden, og kobla dei mot nye. Hjørundfjordstrikk sin eigen hoff-fotograf, Nils Jarle Sætre, har blitt med på nye foto-sprell, og det har det blitt mykje fint av! 

Julekalenderen er å finne på @hjorundfjordstrikk.no på Instagram

Her får du 24 postar med historiefortelling, julegåvetips, og ekstra gode tilbod! 

 


🎅🏼🤶🏻

Ein vinnar blir trekt 24.12.22. Alle som har lagt igjen ein kommentar på eitt av dei 24 bileta er med i trekninga av eit gåvekort på 1000 kr frå oss. Vinnaren blir annonsert på story og vil bli kontakta på melding. For å vinne gåvekortet, må du sjølvsagt følgje Hjørundfjordstrikk på Instagram. Ver merksam på at vi ikkje innhentar informasjon via linker, og julekalenderen er ikkje eit samarbeid mellom Instagram eller andre kontoar på Instagram. Taggar vi nokon er det fordi vi heiar og likar å løfte fram andre, akkurat slik som det bør vere, ikkje berre ved juletider, men heile året! 

💗
chat

Chat med oss

x